• darkblurbg

Ik ben in 1979 afgestudeerd als ontwikkelings- en onderwijspsycholoog. In 1992 werd ik mede eigenaar, trainer en coach bij CAP Adviseurs in Groningen. Vervolgens werkte ik vele jaren als senior consultant bij GITP Nederland.

Ik adviseer leidinggevenden op vraagstukken van sturing, beïnvloeding en verbinding. Als coach zet ik in op drie fundamenten van leidinggeven: visie, persoonlijkheid en verbondenheid.

Ik coach managers en professionals die al een flinke loopbaan achter de rug hebben. Dat kunnen mensen zijn die uit eigen vrije wil of daartoe aangespoord door hun werkgever, zich heroriënteren op het vervolg van hun loopbaan. Mensen die regie willen nemen op hun loopbaan. Mensen die hun vitaliteit, inspiratie en bevlogenheid missen. Die een nieuwe balans willen tussen leven en werk. Een betere teamspeler willen worden, of een invloedrijker manager.

Daarnaast verzorg ik incidenteel trainingen en workshops:

  • Adviesvaardigheden voor senior adviseurs;
  • Ethiek en morele dilemma’s voor professionals;
  • De manager als loods van boventallige medewerkers.

Naast dit alles ben ik voorzitter van het bestuur van Humanitas Stad Groningen, een vrijwilligersorganisatie met in de stad Groningen 1500 professioneel opgeleide vrijwilligers.